Grupper

Vi tar i mot ulike grupper som ønsker en sosial og aktiv ferie. Velkommen er også grupper som ønsker å nyte fridager helt i eget tempo.

Om ønskelig tilrettelegges for aktiviteter på ulike nivå, alt etter hva gruppen vil foretrekke.

Bytt bort late dager på solsengen med en aktiv og morsom ferie, og la oppholdet på ”Villa Perla” bli en god start på veien til bedre form!

Vi kommer gjerne med forslag til program for den enkelte gruppen, hvor forskjellige typer aktiviteter kan velges; det være seg fjellturer, klatring, sykkelturer, styrke- og kondisjonsprogram, vannaktiviteter m.m.

”Villa Perla” byr på et stort og velutstyrt felleskjøkken, og i tillegg kan grillhus og pizzaovn benyttes. Gruppen har derfor anledning til å lage mat sammen. I de spanske matvareforretningene er vareutvalget bredt, kvaliteten høy og prisene lave. Utvalget i frukt og grønt er stort, det gjelder også kjøtt, ost og ikke minst fisk.

I Jávea finnes mange fantastiske restauranter, her kan man velge og vrake i god og sunn mat, – fisk og skalldyr står i særklasse.

Bedriftsgrupper

Hvorfor velge oss, til din neste samling i bedriften?
Om dere ønsker å gjennomføre den faglige delen selv, gjør dere det! Om dere ønsker innspill av oss kan dere få det! Vi legger til rette slik at dere får størst mulig utbytte av den tiden dere bruker på samlingen hos oss.
Ønsker dere , kan vi gjennomføre et opplegg med dere, ved hjelp av en teoretisk tilnærming. Vi bruker enkle og praktiske modeller for å belyse teorien. Vårt bedriftsopplegg kan brukes under omstilling av bedriften, eller ved bevisstgjøring av ledere og/eller ansatte.
Vi har spesialisert oss på disse prosessene, vi har gjennomført høyskolestudier for å ha den teoretiske ballasten. Men det viktigste er at vi er særdeles bevisst på å benytte oss av den erfaringen vi fire, som driver Villa Perla, har gjort oss gjennom mange år i praktiske roller i næringslivet.

Bedriftsgrupper til Spania.
Det har alltid ligget en myte om at å reise til utlandet og spesielt til «Syden», er noe som er eksklusivt og alt for råflott til at bedrifter skal gjøre det med sine ansatte.
Det er nok eksklusivt og flott, men i forhold til tilsvarende arrangementer i Norge, kan vi definitivt konkurrere både på pris og innhold!
Hos oss kan dere plukke alt fra kultur- og matopplevelser til turopplevelser. Se på vår innholdsfortegnelse for alt dere kan legge inn i deres opphold her på Villa Perla.

Hvordan kan vi bidra med faglig påfyll?
Vi jobber med bedrifter både i Norge og i Spania. I Norge har vi jobbet fulltid opp mot dette i 12 år. Gruppe og gruppeprosesser er noe vi er svært opptatt av. Vi ønsker å stille spørsmålene som er sentrale i forhold til hvorfor vi handler som vi gjør? Hva styrer oss i hverdagen? Vet alle i din bedrift at bedriftens viktigste ressurs går hjem om kvelden?
Har dere tenkt på at noe så uhåndterbart som bedriftskulturen er noen av de viktigste parameterer for at bedriften skal nå sine mål? Er det en vinnerkultur hos oss? Klarer vi som organisasjon å få frem det beste i de fleste?
Kultur er vanskelig å forstå seg på, men for å gjøre det litt mer forståelig har vi vel alle hørt; «slik gjør vi det i vår familie».
For å belyse dette har vi lyst til å bruke to ulike lands kultur, Norge og Spania. Tilsynelatende ganske like? Begge er konstitusjonelle monarkier, begge er demokratier, begge ligger i Europa, begge har infrastruktur og sosiale rettigheter som vi forventer å finne i et moderne samfunn. Likevel vil vi oppleve at det under overflaten er store forskjeller.
Kan vi ut fra erfaringer se noen kulturer som fungerer bedre enn andre? Hvordan kan vi påvirke vår egen interne bedriftskultur til å bli en vinnerkultur?

Sykkelgrupper

Terrenget rundt Jávea brukes både av profesjonelle og amatører. Vi kan nevne at blant annet BMC bruker Jávea som sitt treningssted.

Fra Villa Perla ligger sykkelrutene rett utenfor døren.

Flere og flere syklister oppdager nordre Costa Blancas optimale forutsetninger både geografisk og værmessig for varierende sykling året rundt. Mange syklister som tidligere valgte klassiske destinasjoner som Mallorca, velger nå å forflytte sin forsesongtrening til denne delen av Spania. Uansett hva slags trening du vil fokusere på, finner du veier som passer akkurat deg – flate milelange asfalterte landeveier, bratte fjellstigninger (opp til 1200 m) og vakre varierte kyststrekninger.

Den rolige trafikken og lokalbefolkningens respekt for syklister forsterker bildet av et sykkelparadis. Rett utenfor porten her på Villa Perla, er du praktisk talt midt i sykkeleldoradoet. Treningsturen begynner alltid med noen km oppvarming på flat asfaltert landsvei. Deretter kan du velge mellom å fortsette langs dalførene eller gi deg ut på brattere fjellveier eller svingete kystveier.

Villa Perla organiserer sykkelutleie både for terreng- og landeveissykling.

Golfgrupper

For golfinteresserte er det kort vei til golfbaner. Den lokale Javea golfklubb ligger ca 10 minutter med bil fra Villa Perla (Campo de Golf Javea – 9 hull).  I samme avstand ligger La Sella Golfklubb som er ansett å være en av de vakreste banene i Europa (27 hulls International Championship Golfcourse) som man jo også kan nevne at er designet av 2 x Champion of Champions, José Maria Olazáball. I tillegg finnes det 11 forskjellige golfbaner innen 50 minutters kjøring.

Se vår aktivitetsliste og se om dere finner noe som frister på en fridag fra golfbanen.