Vertskapet på Villa Perla

Tone Haukåssveen og Jon Haukåssveen er del av vertskapet ved “Villa Perla”. De bor og arbeider også på Rjukan, hvor de sammen driver Telemark Opplevelser AS.

Tone har jobbet i reiselivsbransjen i mer enn 26 år. Hun har tilrettelagt og hatt lederansvar for turer verden rundt. Tone er vegleder i friluftsliv. Jon har bakgrunn fra Forsvaret, og har blant annet vært daglig leder ved Sivilforsvaret. Han er internasjonal tindevegleder. Sammen har de lille Oliver på 3 år – han delegerer, inkluderer og sjarmerer!

Irene Helland og Audun Jacobsen er også del av vertskapet ved “Villa Perla”. De har bodd på Fjellhamar i Lørenskog kommune i mer enn 25 år. Nå har de valgt å flytte til solrike Jávea!

Irene har jobbet i legemiddelbransjen i mer enn 20 år. Hun har erfaring fra klinisk utprøvning, med ansvar for tilrettelegging og monitorering av internasjonale kliniske studier ved norske sykehus.

Audun har jobbet i byggebransjen i nesten alle sine arbeidsaktive år. De fleste årene har han drevet eget firma, og har erfaring som daglig leder, prosjektleder og styreleder.

Samlet sett har vertskapet en lang og bred erfaring fra ulike bransjer i norsk næringsliv. Denne kunnskapen bidrar til å gi våre kunder en god og nyttig opplevelse under oppholdet her på “Villa Perla”.

Vertskapet kjøpte eiendommen i slutten av 2013. I tidligere år var det drift av lege- og tannlegeklinikk her, men flere års forfall hadde gjort sitt til at stedet ikke så nevneverdig bra ut. Etterhvert som oppgradering og forbedringer fremstod, innså vi hvilken fantastisk perle det var vi hadde kjøpt – derav “Villa Perla”.

Vi er stolte over å kunne ønske velkommen til “Villa Perla”! Her har man mulighet til å oppsøke alt hva Jávea har å by på; den flotte naturen, aktiviteter på land og i vann, kulturelle opplevelser, markeder, kaféer og restauranter.

Jávea er en idyllisk småby med en vakker beliggenhet og et fantastisk klima!

Les mer om vertskapet: