Audun Jacobsen

Audun er født i Oslo i 1961. Han er gift med Irene, og de har bodd på Fjellhamar i Lørenskog kommune i ca. 25 år.

Audun startet som tømrerlærling i 1977 og tok svennebrev i 1981.

Førstegangstjenesten ble gjennomført i Indre Troms. Deretter gikk turen til Skjåk, hvor han arbeidet som gårdbruker og tømrer i to år. Deretter flyttet han til Fjellhamar.

 -

Det neste arbeidsstedet var som tømrer i firmaet Helge Schjærve, hvor han hadde vært lærling tidligere. Etter et par år ble det formannsjobb med ansvar for ombygging både på Farmasøytisk Institutt, Blindern og NRK Marienlyst. Trangen til å starte noe eget lå der hele tiden. Gode år i bransjen ga mulighet til oppsparing av AS-kapital (1988).

Det var akkurat i en tid da han møtte et marked som kollapset, og som krevde mye jobbing for lite penger de første årene. I samme tidsrom fullførte han Lederskole med påfølgende mesterbrev i 1989.

Sammen med to tidligere kollegaer startet han Platåbygg AS i 1991. I de kommende 19 år fungerte han som daglig leder, prosjektleder og styreleder i ulike perioder. Dette var en særdeles lærerik og krevende tid med opp- og nedturer. Tanken om å gjøre noe helt annet streifet ham mer enn en gang.

Etter avvikling av Platåbygg i 2009 jobbet han som prosjektleder i Dybvig AS i halvannet år. Deretter jobbet han som daglig leder i Traust Byggeservice AS frem til slutten av 2013.